Home » Behandelingen
Prijs
BASIS PEDICURE € 35,00
Knippen en polijsten van de nagels, nagelomgeving reinigen, eelt verwijderen. Zonodig kloven behandelen, likdoorn verwijderen, ingroeiende nagel behandelen. Ter afsluiting voeten incrèmen met verzorgende crème.
MEDISCHE PEDICURE €35,00
Behandelen van de Diabetische-, Reumatische voet. Ook door behandeling van kanker kunnen er problemen aan de huid en de nagels van de voeten ontstaan. De medische behandeling wordt d.m.v. een amnese volledig op uw voeten aangepast. Er wordt gebruikt gemaakt van speciale instrumenten die de behandeling prettiger maken voor u. De producten en verzorgende crèmes worden aangepast aan uw aandoening en huidtype. Deze behandelingen worden soms (deels) door uw zorgverzekering vergoed!
WELLNESS BEHANDELING I.V.M. CORANA MAATREGELEN NIET MOGELIJK! € 48,-
Heerlijk ontspannende verzorgende & cosmetische behandeling. Nagels knippen en polijsten, eelt verwijderen, voetenbad, voetenscrub, en verzorgende voetenpakking. Ontspannende onderbeen en voet massage. Desgewenst aanbrengen van (gel)nagellak.
DEELBEHANDELING € 22,50
Nagels knippen en polijsten OF Verdikte nagels afvlakken OF Eelt verwijderen OF Kloof behandelen OF Llikdoorn verwijderen.
NAGELS LAKKEN met lak. Nagellak LCN Hybrid Gel Polish. € 9,50
NAGELS LAKKEN met gel lak € 17,50
NAGELBEUGEL AANBRENGEN v.a.€ 20,-
Nagelbeugels kunnen worden geplaats bij ingroeiende nagels en verminderen pijnklachten.
NAGELREPARATIE voor schimmel/mycose nagel. v.a. €18,50
ORTHESE v.a. € 15,-
Een orthese is een siliconen hulpmiddel dat voor u persoonlijk op uw voet gemaakt wordt. Dit voorkomt pijnklachten, terugkerende likdoorns, en drukplekken op uw voet.